Selecteer een pagina
We zitten met z’n allen in lockdown, zoals dat heet. Nog net voor de coronacrisis uitbrak deed ik op vraag van Wiesje Verpeut een fotoshoot met Annelies en Bart in onze mooie Belgische Ardennen. Het koppel in kwestie had iets om te vieren in het bijzijn van hun familie. Daar hoorde een ring bij – die door Wiesje ontworpen werd – en waar je later nog één en ander over kan lezen op deze blog.
Tijdens een fotoshoot vind ik het altijd leuk om een niets vermoedend iemand aan te duiden als VARS.

Als wat? Als Voice Activated Reflector Standard. Gewoon iemand die mijn reflectiescherm vasthoudt, dus. Ik heb genoeg geprobeerd om die dingen op een statief aan te brengen in open lucht om te weten dat zoiets een slecht idee is. Zeker als het waait.

En op die open vlakte in de Ardennen had zelfs Wiesje last van de wind toen ze mijn scherm vast hield. Goed gedaan, dus. Dikke pluim voor mijn VARS.